31 de julio de 2010


Si os da palo leeros mi entrada anterior (comprendo que es un tochaco), la podéis ver resumida aquí. Una vez más Forges dibuja lo que pienso.

6 comentarios:

  1. Y perquè els antitaurins no es preocupen MÉS de la gent que pateix día a día que d'una "tradició" que va neixer a Catalunya?.

    Ah, es veritat, que els toros son españols y tot el que té relació amb España s'ha de fer fora de Catalunya; com les nines sevillanes de les rambles.

    ResponderEliminar
  2. Carles.

    D'on coi treus que la tradició dels toros va NÉIXER a Catalunya? o.o

    I a què et refereixes exactament amb "la gent que pateix dia a dia"?

    I el teu paràgraf final... No sé, crec que hauries d'opinar per tu mateix en comptes de fer teves les paraules del capullo de ciutadans. Que vas ser tu el que et vas comprar la samarreta de "ni arte ni cultura, es tortura", i no l'home de ciutadans.

    Jo segueixo dient que això de les nines és una tonteria, que és el primer cop que ho sento i que no tirarà endavant.

    I això de que els toros tenen relació amb Espanya és mentida. A Catalunya hi ha molta tradició taurina. I sabies que Lluís Companys i Francesc Macià n'eren aficionats i anaven a la Monumental? I mira si n'eren, de catalans...

    Jo trobo que tu et centres només en que les ambicions dels diputats no eren les correctes. Doncs NO, no ho eren, ni ho seran mai, tot està impregnat de política i tots els polítics són uns hipòcrites i menteixen, sí, fins i tot el de ciutadans. I és una novetat? Però és que a més jo en cap moment he parlat d'això. He parlat de llibertat, de sofriment i de drets.

    I bé, si això és tot el que m'has de rebatre del totxo és que no m'has entès del tot bé, però no passa res (L)

    Com m'agrada debatre coses amb tu x)

    ResponderEliminar
  3. Per cert, potser t'interessa això:

    http://www.elpais.com/articulo/cultura/ahora/correbous/elpepucul/20100729elpepucul_14/Tes

    ResponderEliminar
  4. HOLA GÜENOS DÍAS. YO TE HE COMENTADO EN EL TOCHO PERO AL PARECER NO LO HAS LEÍDO PORQUE NO ME DISES NADA AL RESPECTO. (Leer todo esto con tono de retraso mental)

    5 minutos después: Ah vale, acabo de entrar en my cutreblog y he visto que sí que lo has leído. ICSDÉ.

    Yo pienso lo mismo que tú en cuanto a lo de ser vegetariano, pero aún así a veces me siento mal... por eso no como gambas ni animales a los que tenga que mirar a la cara cuando como (sardinas' style, no sé si me explico). Pero sintiéndolo mucho, un filete está demasiado rico como para despreciarlo D:

    Y yo venía aquí a decirte que pareces la Maruja Torres escribiendo un artículo para el País (eso para mí es un halago, pero quitando la parte de tirotiro de la Sra Torres, eso sí) y ya está.

    Y no sé cuándo quieres que te explique nada porque cada vez que nos vemos acabamos hablando de walruses que bailan y señores que lloran por double rainbows all across the sky xD


    (Palabra para verificar: coplons. Me ha molado mucho porque suena como collons y queda así en plan reivindicativo. (?) Ya me callo)

    ResponderEliminar
  5. Jo estic en contra dels toros; y també en contra de la gent que ara esta en contra del toros perquè és un símbol Español.

    ResponderEliminar
  6. Hi estic d'acord, em sembla una hipocresia i una tonteria, com animar Holanda el dia de la final només per fastidiar.

    Però no estava parlant d'això.

    ResponderEliminar