23 de febrero de 2009

Summertime

A veces incluso echo de menos la "edad de oro" (o de pirita más bien) necroputesca.

Pero no deseo salir de este periodo de renacimiento decadentista... o decadencia renacentista.

O romanticismo, mucho romanticismo: pero eso no es nuevo.











Yo nací el mismo dia que Axl Rose, pero hoy he descubierto que también es el día de nacimiento de Eva Braun, única amante y esposa de Hitler.

Que por cierto... (Si algú no ha vist Valkiria i no vol que li mig-rebenti el final que pari de llegir.)

Heinrich Luitpold Himmler (Múnich; 7 de octubre de 1900 - Luneburgo, Baja Sajonia; 23 de mayo de 1945) fue el Comandante en Jefe (Reichsführer) de las SS y más tarde Ministro del Interior y fugazmente Comandante de los ejércitos del Rin durante el Sitio de Berlín. Gestionó no solo la orden de la matanza metódica y sistemática de millones de judíos, polacos, gitanos, homosexuales y Bibelforscher (testigos de Jehová), sino también de miles de prisioneros rusos, muchos de los cuales fueron usados en experimentos.

És a dir, que ara sé que no era el doble de Hitler. Que si el volien matar també era perquè era el líder de la SS i, tal com es deia "el juramento que hicieron a Hitler no morirá con Hitler". Que si maten al Führer, el Himmler posaria la SS en marxa i moririen tots.

I us juro que he trobat coses que parlen d'un doble de Hitler, però cap és mencionada en un argument de la pel·lícula, és a dir...

[Spoiler de Valkiria a saco]

"As von Stauffenberg flies back to Berlin, Olbricht refuses to mobilize the Reserve Army until he knows without a doubt that Hitler is dead. Behind Olbricht's back, Mertz forges his signature and issues the orders anyway. With Operation Valkyrie underway, von Stauffenberg and his fellow plotters order the arrest of Nazi party leaders and SS officers and begin to take control of Berlin's government quarter, which will allow them to command the entire Reich. Rumors reach Berlin that Hitler survived the blast, but von Stauffenberg dismisses them as SS propaganda. Meanwhile, Fromm learns from Field Marshal Keitel that Hitler is still alive. The General refuses to join the plotters, resulting in his arrest. When Hitler reaches the Reserve Army by telephone, the SS officers are released and the plotters in turn are besieged inside the Bendlerblock. The headquarters staff flees, but the ringleaders are arrested. Most are eventually tried and executed, while some commit suicide. Von Stauffenberg is executed by a firing squad."

[/Spoiler de Valkiria a saco]

Que enlloc es parla d'ulleres, ni de parches, ni de cops-a-la-taula-perquè-li-fa-ràbia-no-veure-bé.


O això, o serà que sóc molt imbècil i encara no he entès la pel·lícula i em cal un esquema.

De totes maneres, és només una pel·lícula, i les pel·lícules estan per això: per entendre-les com et dóna la gana.

Això sí: gran tarda-vespre-nit. :)

1 comentario:

  1. xDDDDDDDD
    així doncs,arribem a la conclusió, de que a la reunió va asistir el veritable Hitler, i que si no es va morir va ser perque el fill de puta era un home amb sort.

    i que quan llegeix el document modificat del pla Valkiria no es posa ulleres és perque en realitat portava llenties!
    i que si després es posa les ulleres és simplement perque se li va trencar una llentia i com que estava al final de mes (del seu mes lentillal) doncs no en tenia més i es va haver de posar les ulleres.

    jojojojo

    ResponderEliminar